Thursday 17 September 2009

pulling outfit

Εσύ έχεις pulling outfit? Δηλαδή ρούχα που αμαν τα φορείς κάμνουν τους άλλους να γυρίζουν πάνω σου τζιαι να μεν θωρούν πουθενά αλλού? Οί με τρόπο του στυλ ΑΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑΜΠΟΝ ΤΟΥΝΤΟ ΣΚΕΔΙΟ αλλά κάπως πιό χμμ, τούτος εν δικός μας, θέλω να τον βάλω που κάτω τζιαι όλα τα συναφή.

Την περασμένη φτομάδα, εφκήκα με κάτι παλιούς μου φίλους, Εγγλέζους. Είχαν μου πει ότι για να φκάλεις άντρα καλό στο Λονδίνο πρέπει να ντυθείς ανάλογα. Βάσει της εμπειρίας μου σε Ελλάδα και Κύπρο, κυκλοφορούν τα εξης:

1. Οι σχεδόν τραβεστί. Κυκλοφορούν με στενα παντελόνια, loose φανελούδες και το παίζουν αλτερνατιβ. Συνήθως προτιμούν άτομα του ιδίου τύπου.

2. Οι macho. Φορούν μόνο ότι φορούν οι straight, ώς επί το πλειστον polo shirts και απλά jeans.

3. Οι σχεδόν-trendy-wanna-do-my-thing. Φορούν την τελευταία λέξη της μόδας, οτιδήποτε ντιζαινάτο και ακριβό για να τραβήσουν τα βλέμματα.

Εγώ δεν ξέρω που ανήκω, μεν με ρωτήσετε.

Αλλά στην Αγγλία τα πράματα εν διαφορετικά. Π.χ. αν πάω Ελλάδα ή Ιταλία ή τελος πάντων σε καμια μεσογειακή χώρα ξέρω να τους καταλάβω που το μίλι. Ποδά οι Εγγλέζοι έχουν δικό τους στυλ.

Anyway to cut things short, εγυρίζαμεν μέστα μαχαζιά και βάσει της συμβουλής του Josh, "Every gay guy in London needs to own a checked shirt". Κατά συνέπεια επία τζιαι εγόρασα έναν. Παρακαλώ δείτε στην παρακάτω φωτογραφία για να καταλάβετε σε τί αναφέρομαι:



(To δικό μου έννεν τοσο γιαξ)

Επιχείρησα να δοκιμάσω την απόδοση του άμεσα. Τη νύχτα εβρέθηκα σε ένα house party στο Kennington τζιαι ως γνωστόν, η περιοχή τζιαμέ εν πατωμένη gays.Εφόρησα το λοιπόν τζιαι έμπηκα μέστην Northern Line να πάω.

Τα αποτελέσματα ήτο θεαματικά. Έν εξανάδα τόσους πολλούς να με τσιακκάρουν μέστο μετρό, μέστο σούπερμαρκετ, μέστον δρόμο. Γενικά παντού. Μέχρι τζιαι μιτσοκάμμισμα έππεσεν...

Την επόμενη φορά σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο Shoreditch. Παρόλο που εν πολλά αλτέρνατιβ ποτζί η περιοχή (τζιαι φοούμε που τούτους τους πανκ με τες 500 τρύπες πάστα μούτρα) νομίζω εννά έσιει επιτυχία.

No comments:

Post a Comment