Wednesday 9 December 2009

out and about

Σήμερα εξύπνησα το μεσημέρι επειδή δεν είχα πανεπιστήμιο ούτε κάτι άλλο να κάμω. Ξέρεις το πανεπιστήμιο εκατάργησα το κάπως και πάω μόνο όταν θεωρείται αναγκάιο (= σχεδόν ποτέ).

Το περασμένο Σάββατο εφκήκα έξω. Εν νομίζω να ξανάσχολίασα το έξω μου ποδά (ειδικά στην γκέι σκηνη του Λονδίνου). Ποδά που λέτε υπάρχουν τρεις τόποι που φκαίνουν οι γκέι. Το Σοχο, το Βοξολ τζιαι το Σιορντιτς. Soho, Vauxhall, Shoreditch. Η σειρά που τα έγραψα εν βάσει ηλικίας.

Το Σοχο εν το πιο παλίο τζιαι να σου πω την αλήθκεια τωρά επέθανε λλιο. Τα κλαπς κλιουν ως τες 3-4, ο κόσμος πάει για ποτό/φαι παραπανω αλλά έσιει πολλά ενδιαφέρον crowd. Βρίσκεις λλίο που ούλλα. Κοντούς, ψηλούς, άσπρους, μαύρους, ισπανούς (εννα μου πεις εσιει τζιαι τόπον που εν βρίσκεις ισπανούς μεστο Λονδίνο?). Τα κλαπς τζιαι η μουσική δαμέ εν τέλλια mainstream, δηλαδή παίζουν Britney Spears τζιαι έτσι. Οι Κυπραίοι προτιμούν να εμφανίζονται στο Shadow, γιατι εν το μόνο μαχαζί που έχει λλίο κλας (δηλαδή πληρώνεις να μπεις μέσα) τζιαι εν φατσάρει όπως τα άλλα τα εγγλέζικα (ο εν λόγω χώρος προτιμέιται επίσης από Άραβες με πετρελαιοπηγές γιαυτόν έσιετε τα μμάθκια σας ανοιχτά άμαν πάτε).

Το Vauxhall εν λλίον παρακμή. Εν που την άλλη πλευρά του ποταμού (South London) τζιαι τζιαμέ εν η πολλα hardcore σκηνή. Τζιαμέ εν τα σεξ κλαπς (που εν παεις για να χορέψεις προφανώς), τζιαι τα κλαπς που το Σαββατοκυρίακο μπορεί να κλείσουν για 2-3 ώρες κάθε μέρα. Άμαν φκαίνεις έξω δαμέ πάεις Παρασκευή νύχτα τζιαι φέφκεις Κυριακή νύχτα ή Δευτέρα πρωί. H μουσική εν funky/vocal house, με λλια touches που mainstream. Δαμέ πάιζει πολλύ εφφέ μεστο κλαπ, λέιζερ, ιστορίες, σχέδια, χορευτές τίτσιροι, χορεύτριες, λαίβ τραγουδιστές που την ίμπιζα τζιαι πολλά ναρκωτικά.


Τρίτη και τελευταία περίοχή εν το Shoreditch που πάσιν οι πολλά πολλά cool, οι wannabe fashion designers/make up artists/art kids/rock chicks που τουτα ουλλα τα terms που θωρούμε στα έργα. Τζιαι δαμέ έσιει hardcore clubbing, με πολλά shows που τραβεστί, κάτι περιθωριακά γκρουπς που κανένας εν ξέρει που ποθθεν έρκουνται τζιαι μια μουσική που κυμαινεται μεταξύ electronica τζιαι απλου noise.

Whatever. Εμένα αρέσκει μου να φκαίνω έξω Vauxhall. Ο κόσμος εκνευρίζει με νάκκον επειδή εν ούλλοι έτσι λλίον πρησμένοι, με κάτι σίερκα 10 μετρα, κάτι στήθη έξω τζιαι κανένας εν φορεί φανέλλες μεστα κλαπς. Φκάλλουν τες, ή φορούν tank tops (τζίνες τες αμάνικες). Που την άλλη εν πολλονώθουν επείδη που το πολλύ το πράμα τα μμάθκια τους εν όπως της κουκουβάγιας τζιε χά να τους κάμεις εννα σου γυρίσουν κόλο.

Friday 4 December 2009

filth

To body fat μου έπεσε στο 9% which makes me a very happy young man. Εφκαλα τον κολο μου στο γυμναστηριο και επιτέλους απέφερε καρπούς. Δυστυχώς εγώ συνεχίζω να βλέπω κοιλιά και ακόμα να μεγαλώσουν τα χέρια μου όσο πρέπει.

Ίσως να ευθύνεται τζιαι στην διατροφή μου αλλά έν τρωω άσχημα. Ο γυμναστής μου είπε ότι πρέπει να παίρνω πρωτεινες τζιαι εφόρτωσεν μου μιαν σίκλα με χάπια τζιαι shakes για να πίννω κάθε μέρα. Εγώ είπα του εν τα θέλω τζιαι έδωκα του τα πίσω τζιαι σκέφτομαι να αρχίσω τα αναβολικά γιατι με τζίνα εννα γίνω όπως τζίνους που βλέπω μέστα κλαπ τους πρησμένους τζιαι εν θα νώθω τίποτε. Η μέση μου έγινε σχεδόν 30 σαιζ τζιαι νιώθω skinny τζιαι εν μου αρέσκει καθόλου που με φκάλλουν τζιαι πελλό ότι έν πρέπει να προσέχω τι τρωω τζιαι ότι είμαι μια χαρά τζιαι ότι παστινίσκω.

Ευτυχώς εν Παρασκευή σήμερα τζιαι το Σ/Κ έχω εξόδους οπόταν εν νομίζω να φάω τίποτε ως την Κυριακή για να καταφέρω να κοιμηθώ, εκτός τζιαι αν πιω κανένα χάπι αντι για τζίνο. Βαρκούμαι λλίο να φκω, εν έχω διάθεση να επαναλάβω την ίδια ιστορία που κάμνω κάθε Σ/Κ γιατί καταντά τζιαι νάκκον κουραστικό. Άσε που εν παγωνιά τουτες τες μέρες τζιαι που διάθεση να περιμένεις έξω που τα κλαπς. Επίσης πόσες φορές να ακούσω την ίδια μουσική που τους ίδιους DJs. Φέφκω που το ένα κλαπ, πάω στο άφτερ, πάω στο άφτερ άφτερ τζιαι συνέχεια τα ίδια. Εμάθαμεν τα τραούδκια που έξω.

Anyways εννα σταματήσω να κάμνω όπως το πουττί το κλαμένο τζιαι να σαστώ να φέφκω γιατί εβαρέθηκα τούτη την αδράνεια μου.