Wednesday 21 October 2009

confused

Χρειάζεσαι κάτι ; Μόνο τούτο μου θυμούμαι καθαρά. Εν η κουβέντα που μου έλεε κάθε 10 λεπτά που την αρχή ως το τέλος της κατάστασης, που κράτησε αν δεν λανθάνομαι 2 εβδομάδες.

Nothing more or less. Και επεξηγώ τωρά εγώ. Τι να χρειάζουμαι ρε? Έλα δαμέ τζιαι μεν ρωτάς αν χρειάζουμαι κάτι. Που την άλλη σκέφτομαι ότι ήταν ένας τρόπος να κρύψει την ανασφάλεια του, που το intuition μου εφώναζε πως είχε. Δεν ξέρω γιατί και πώς αλλά ένιωθα το.

Μπορούσα να καταλάβω ότι με ήθελε τρελά αλλά ως εκεί. Τίποτε παραπάνω. Τζιαι εν μιλούμε για κανένα κοπελλούι που τωρά ξεκινά να κάμει κάτι - fuck sake εν 30 χρονών.

Παρά το ότι είχα πείσει τον εαυτό μου πως έλιωνε για μένα (physically, not mentally), εκράταν μια περίεργη στάση. Επέρασεν που τον νου μου ότι κάποιοι (συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού μου) έχουν περίεργο τρόπο να δείχνουν τον πόθο τους για κάποιο. Δεν πτοήθηκα - αντίθετα, έδωκα μέσα με τα μούτρα. Ήμουν σωστός. Ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι.

See, εν τούτο το θέμα. Τα hookups εκουράσαν με. Ακόμα τζιαι fuckbuddy να με θέλει, θέλω να έχω μια πιο σταθερή σχέση. Ας εν τζιαι ως φίλο. Όι να βρεθούμαστεν στα μαύρα τα μεσάνυχτα, ττάκκ ττουκ να γίνεται η δουλεια τζιαι μετά γεία σας. Κοινά στοιχεία έχουμε. Κοινά ενδιαφέροντα έχουμε. Όπως τζιαι να έσιει, εγώ νομίζω εφάνηκα κύριος. Έδειξα του ότι ετραβούσα για κάτι παραπάνω. Τζιαι τζίνος το ίδιο μου έδειξε, αλλά προφανώς ήταν τρόπος για να του κάτσω - κάτι που θα έκαμνα ούτως ή άλλως.

Έγινε 2-3 φορές τζιαι ήταν σχοίνι τζιαι εκόπηκε. Έν ξέρω γιατί ακόμα σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι μαζί. Ίσως γιατί μέσα μου βλέπω τζίνην την πιθανότητα - αλλά αδυνατώ να κατανοήσω το τί τον κρατά τόσο απόμακρο. Αν επικοινωνήσει ξανά καλώς. Ξέρω ότι εν θα αντέξω τζιαι εννά πάω. Αλλά τζίνο που με σπάζει εν ότι μετά το σεξ, τες αγκαλιές τζιαι τα χάδια η ίδια κουβέντα εννά ρτει στο φτί μου: Χρειάζεσαι κάτι ;