Thursday 25 June 2009

χμμμ

Whatever, ασπουμε...

Εκαθουμουν ποψε τζιαι επαρακολουθούσα βιτεο που το τελευταίο Athens Pride. Είχα πάει πριν 2 χρόνια στο αντίστοιχο της Ρώμης τζιαι επέρασα τέλεια, παρόλο που τούτο γίνεται για σκοπό προώθησης της ομοφυλοφυλικής κοινότητας.

Φέτος επίεν ενας γνωστός μου τζιαι ενημέρωσε με για ουλλα... Τζιαι ξέρεις τι, κατα βάθος ενα κομμάτι μου θελει να ασχοληθει τζιαι να γίνει ακτιβιστικο...

Τζιαι μετά έρκεται η λογική, η συνειδητοποίηση της καταγωγής μου τζιαι το μέλλον που μπορεί να έχω αν κάμω κάτι τέθκιο.

ΣΤΟΠ

Thursday 18 June 2009

secrets

Το πως αλλάζει ο κόσμος, ανάλογα του χώρου στον οποίο ζει εν τρομακτικό.

Μόλις επήα Αγγλία για σπουδές, εν εξεκίνησα με την βαβούρα του Λονδίνου. Επέρασα ενα χρόνο αρκετά μακριά, πιο βόρεια. Τα πράγματα τζιαμέ ήταν διαφορετικά. Ο κόσμος λεν εν πιο ζεστός, πιο καλόκαρδος και πιο βοηθητικός.

Ίσως.

Στο πανεπιστήμιο είχα γνωρίσει τον X. O X, ηταν ένας τυπικός Εγγλέζος. Εφόρεν τα φλιφλό του όποτε εφκαλλεν ήλιο, εν ηταν όμορφος, ήταν παστός και κάτασπρος όπως το σχίονι.

Τον Χ είχα τον απωθημένο. Εν που τζίνους που λαλείς άμα τους δεις ότι τούτον θελω να τον βάλω που κάτω. Οί γιατί ηταν ωραιος. Αλλά γιατί έτσι μου εφκαινε!

Να μην τα πολυλογώ, με τον Χ δεν εκάμαμε απολύτως τίποτε. Και δεν εκατάλαβα ποτέ γιατί. Εμπορούσα να καταλάβω ότι ήχελεν με, εποχούσεν με. Κάτι όμως τον ετράβαν πίσω.

....

Επιστροφή στο παρόν και στη ζωή μου στην Αγγλική πρωτεύουσα με τους γοργούς ρυθμούς της.

Πρίν από κανένα μήνα, στο dar μου, ήρτε μήνυμα από τον Χ. Ο Χ, σαν να μεν με έιχε ξαναδεί ποτε, επροσπάθουσεν να με προσεγγίσει.

Το εκδικητικό μου πνέυμα ξύπνησε.

Ήμουν εκνευρισμένος μαζί του και θυμόμουν ότι ήθελα εκδίκηση. Πριν καλά καλά να το καταλάβω, ο Χ μου πρότεινε ραντεβού με προοπτικές έρωτων και οικογενειών. Αμέσως εδέκτηκα. Δύο νύχτες μετα, ο Χ κι εγώ εκαταλήξαμε στο ίδιο κρεβάτι.

Το σεξ μαζί του ήταν μέτριο. Κρίμα στην Γαλλική του καταγωγή. Απογοήτευση.

Συζητήσαμε πολλά, για το πανεπιστήμιο που περάσαμε και οι δύο, για ενδιαφέροντα και λοιπές μαλακίες (τα οποία θυμόμουν εγώ απο παλιά). Δεν φαίνοταν να θυμαται καθόλου πως είχαμε γνωριστει και πιο παλιά. Περίεργο.

Δεν του ανέφερα ποτέ πως τον ήξερα απο πριν. Οι προσπάθειες για εσωτερική προσέγγιση απο εκείνον συνέχιζαν με γοργο ρυθμό. Βλέπεις, ήξερα τι του άρεσε και πως να τον ιντριγκάρω. Εν ήθελε τζιαι πολλά.

Τελικά εξεκόψαμε. Εγώ του είπα οτι εν θέλω να συνεχίσουμε τζιαι επήρεν το λλίο κάπως.

Το πόσον επηρεάζει ο χώρος που ζείς το πως συμπεριφέρεσαι εν τραγικο. Βλέπεις, άμαν σε ξερουν ούλλοι εν τολμάς να προσεγγίσεις κανένα σεξουαλικά, για να μεν σου φκει το όνομα. Όμως αμαν φτάσεις να πάεις κάπου που χάνεσαι στον κόσμο, πίανει σε ο σταρχιδισμός και προχωράς χωρίς αναστολές τζιαι ενδοιασμούς σε ότιδηποτε έβρεις.

Η ανωνυμία βολέυκει πολλές φορές. Ξεκουράζει τζιαι χαλαρώνει σε. Φέρεσαι πιο ελευθέρα. Κάμνεις τζίνο που πραγματικά θέλεις.

Εγώ, ποτέ δεν θα παρουσιάζα τον Χ στους φίλους μου. Όχι γιατι δεν μπορεί να συμπεριφερθεί ανάλογα μαζί μου, αλλά γιατί δεν μου πάει ως άτομο.

Κάποια πράματα εν καλό να μένουν κρυφά.